Op maat gemaakt

Uw verpakkingswens is onze uitdaging! Onze design afdeling beschikt over een modern CAD-systeem en plottertafel. Wij zijn zo in staat snel modellen en mock-ups te maken voor allerlei producten en branches.
Wij zijn al sinds jaar en dag thuis in Nederland op het gebied van zwanenhalsdozen en bakkerij
verpakkingen. U kunt bij ons terecht voor alle verpakkingswensen voor ambachtelijke bakkerijen:
vouwkartonnen taartdozen, gebakdozen, kartonnen onderleggers, conische bakjes, rondellen, caisses, taartranden, etc. We zijn BRC-gecertificeerd, dus voedselveiligheid is gegarandeerd.

Wij produceren voor restaurants, cafes, cateraars en de drankenindustrie clusterverpakkingen, wraparounds, geschenkverpakkingen en draagtrays. Hierbij beschikken wij over diverse standaardformats die we naar uw wensen kunnen aanpassen. Ook voor afwijkende verpakkingsideeën bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren bierviltjes in vele formaten en met een zeer snelle levertijd en zijn in staat aan vrijwel elke vraag te voldoen. Van standaard viltjes tot actiematige projecten met speciale stansvormen, in kleine- én grote aantallen. Onze Viltjes zijn 100% composteerbaar.

Of het nu gaat om hamburgers, frikandellen, kroketten, lunchboxen, maaltijdboxen, baguettes, frietbakjes, spareribs of Oosterse maaltijden; wij bieden de juiste verpakking. Van eenvoudige bakjes tot clamshells of uitvouwbare lunchdozen. Standaard of klantspecifiek. Wij produceren en leveren vele soorten en maten van wit, bruin of zwart (vetwerend) karton. Ons BRC-certificaat garandeert dat de kwaliteit en voedselveiligheid van onze verpakkingen aan de allerhoogste eisen voldoet.

Klik hieronder op onze brochure

* Kartonnage in elke vorm voor u op maat gemaakt

Geen artikelen gevonden in huidige selectie.
naar boven