Geur beleving

Image

START OOK MET GEURBELEVING EN ONTVANG DIE TEVREDEN GLIMLACH VAN UW KLANT EN VERHOOG UW OMZET !

COMPLEET, PROFESSIONEEL, BETAALBAAR!


Met Gastro2Day de ideale hygiënebeleving bereiken, je merkidentiteit versterken of je bezoekerstevredenheid verhogen? Wat je doel ook is, wij helpen je hierbij met onze slimme geursystemen, krachtige geuroliën en de handige Dry mist elegant vormgegeven diffuser. Een compleet, professioneel en betaalbaar geurplatform. Voor iedere organisatie, voor iedere geurwens.

GEURMARKETING
Wil je je marketingmix compleet maken en hierdoor doelen behalen? Van je identiteit versterken en je klantbeleving verhogen tot mensen activeren en aankopen bevorderen!

GEUR NEUTRALISEREN
Heb je last van ongewenste geuren? Of het nu gaat om sigarettenrook, verschaald bier, rioollucht of nare geuren in toiletten, wij helpen je deze geuren blijvend te verdrijven!

OPTIMAAL GEUR VERSPREIDEN !
Er bestaan verschillende technieken om geur in ruimten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan wandsprays, korrels, droge nevel, verhitting en ultrasoon. Allemaal technieken die naar ons idee geen recht doen aan de geur of niet voor een constante geurbeleving zorgen.
Onze geursystemen maken gebruik van de koudvernevelingstechniek oftewel dry mist technologie. Hierbij lost droge nevel zich op in de lucht en wordt deze door de natuurlijke airflow in de ruimte gedragen. Zo verspreidt de geur zich gelijkmatig en zakt deze niet snel naar de grond. Het resultaat? Een constante geurbeleving. Gegarandeerd.

Start vandaag nog met Geur beleving van Gastro2Day en ontvang die onverwachte glimlach van uw klant

Image

Sorteer op:
per pagina