Waterbehandeling

Waterbehandeling, voor een perfect wasresultaat

Leidingwater bevat verschillende stoffen. Deze stoffen laten resten achter op het vaatwerk en in de vaatwasmachine, het vaatwerk ziet er ‘niet schoon’ uit. Onafhankelijk van het fabrikaat kan in de loop van de tijd het functioneren van elke vaatwasmachine beïnvloed worden, vooral door afzetting van kalk. Waterbehandeling voorkomt deze beïnvloeding en biedt u hiernaast vele andere voordelen:

Perfect wasresultaat. Afhankelijk van de kwaliteit van het leidingwater en het vaatwerk verkrijgt u met het juiste soort waterbehandeling altijd een perfect wasresultaat – ook glanzende glazen en poleervrij bestek. Handmatig poleren wordt overbodig en glasbreuk wordt verminderd. U bespaart tijd en kosten.

Verhoogde werkzaamheid van reinigings- en naglansmiddel. Reinigings- en naglansmiddel werken optimaal – het verbruik wordt verlaagd, en u krijgt nog betere wasresultaten.

Hygiënezekerheid. Behandeld water laat geen kalk in de machine en op het vaatwerk achter. Er ontstaan geen ruwe oppervlakken, waarop vuil en bacteriën zich kunnen verzamelen.

Waardebehoud. Kalkafzetting op alle belangrijke delen van uw vaatwasmachine wordt voorkomen. Daardoor is er sprake van aanzienlijk minder slijtage, de levensduur van machine en vaatwerk wordt verlengd.

Grotere betrouwbaarheid. Uitvaltijden voor reparatie en onderhoud worden door waterbehandeling gereduceerd en daardoor ook onderhouds kosten.

Sorteer op:
per pagina
naar boven