Over Gastro2Day

Inkoopgemak:

U heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en dat vraagt om inkoopgemak. Bij Gastro2Day bent u aan het juiste adres! Onze one-stop-webshop geeft 24/7 toegang tot een zeer breed assortiment aan service producten voor horeca en grootverbruik. Waar en wanneer u maar wilt. Van disposables, sanitaire en cleaning producten, servies, bestek en keukenbenodigdheden.

Lage prijzen:

Als specialist in service producten weten wij wat de markt biedt. We werken vanuit een sterk logistiek netwerk en beschikken over goede contacten met internationale fabrikanten. Zo weten wij voor u het beste voordeel te behalen, in prijs én kwaliteit. Tel daar onze lage overhead bij op en u weet dat u "gewoon" goede producten in huis haalt. Zonder er meer voor te betalen.

Snelle service: 

Vandaag besteld = morgen geleverd. Onze eigen service dienst levert uw serviceproducten gratis tot aan de deur. betrouwbaar en snel. Wilt u liever zelf uw bestelling ophalen? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat deze klaar staat. De lijnen zijn kort en ons warehouse is, met Amstelveen als basis altijd dichtbij: centraal in het land en lokaal in de regio Groot-Amsterdam.

Persoonlijke aanpak:

Bij Gastro2Day bent u een klant en geen nummer. Dit komt door onze persoonlijke aanpak. Wij bieden bijvoorbeeld gepersonaliseerde producten, geheel in uw eigen huisstijl ontworpen. U hoeft alleen nog maar te kiezen welke opzet bij u past. Tevens bieden wij individueel voorraadbeheer voor bedrijven, ook als het om producten buiten ons eigen assortiment gaat. Wij zorgen wij voor de gastvrijheid van vandaag.

Gastro2Day,  Gewoon Goed Geregeld 

naar boven