Over Gastro2Day

Inkoopgemak:

U heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en dat vraagt om inkoopgemak. Bij Gastro2Day bent u aan het juiste adres! Onze one-stop-webshop geeft 24/7 toegang tot een zeer breed assortiment aan service producten voor horeca en grootverbruik. Waar en wanneer u maar wilt. Van disposables, sanitaire en cleaning producten, servies, bestek en keukenbenodigdheden.

Lage prijzen:

Als specialist in service producten weten wij wat de markt biedt. We werken vanuit een sterk logistiek netwerk en beschikken over goede contacten met internationale fabrikanten. Zo weten wij voor u het beste voordeel te behalen, in prijs én kwaliteit. Tel daar onze lage overhead bij op en u weet dat u "gewoon" goede producten in huis haalt. Zonder er meer voor te betalen.

Snelle service: 

Vandaag besteld = morgen geleverd. Onze eigen service dienst levert uw serviceproducten gratis tot aan de deur. betrouwbaar en snel. Wilt u liever zelf uw bestelling ophalen? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat deze klaar staat. De lijnen zijn kort en ons warehouse is, met Amstelveen als basis altijd dichtbij: centraal in het land en lokaal in de regio Groot-Amsterdam.

Persoonlijke aanpak:

Bij Gastro2Day bent u een klant en geen nummer. Dit komt door onze persoonlijke aanpak. Wij bieden bijvoorbeeld gepersonaliseerde producten, geheel in uw eigen huisstijl ontworpen. U hoeft alleen nog maar te kiezen welke opzet bij u past. Tevens bieden wij individueel voorraadbeheer voor bedrijven, ook als het om producten buiten ons eigen assortiment gaat. Wij zorgen wij voor de gastvrijheid van vandaag.

Gastro2Day,  Gewoon Goed Geregeld